1 dl proteinpulver med vaniljsmak
2 msk agavesirap
1/2 banan (40g)
1 dl kokosflingor (30g)
1 dl sötmandel
1 dl havregryn (30g)
2 äggvitor
3 msk torkade tranbär
1 msk kanel
1 tsk vaniljpulver
Mosa bananen. Blanda alla ingredienser noga. Smeta ut till en fyrkantig kaka på c:a 1/2 plåt (papper under). Grädda i 175 grader c:a 20-25 minuter (så länge det går utan att det bränns, ju längre desto godare!) Dela i 8 delar, låt svalna. Förvara i frysen - de är ätbara direkt därifrån!
1 bar = 140 kcal, 20% protein, 35% kolhydrater, 45% fett
UPDATE: Sega blev de inte direkt. Lite torra. Hade i mina 25 min men fick lägga på lite folie de sista 8 min då kakan började se gyllenbrun ut. Funkar dock helt ok som ett mellanmål.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar